MCD krijgt zusterformule

Groothandel Boon introduceert met Boon's Markt een tweede supermarktformule naast MCD. De eerste winkel met een 'agressief promotiebeleid' opent op 5 december in Vlaardingen, meldt Distrifood.

De nieuwe formule wordt ingezet in marktgebieden waar de concurrentie hevig is, laat commercieel directeur Klaas Boon weten. Op het prijsbeleid na zijn de twee supermarktformules volgens hem identiek. Boon kan er tegenover RetailNews nog niet meer over kwijt. "Helaas zijn wij geconfronteerd met een heftige brand in ons distributiecentrum in Sliedrecht, waardoor wij alle aandacht nodig hebben om alles weer up en running te krijgen."

De brand heeft geen gevolgen gehad voor de opening van de eerste Boon's Markt, stelt hij tegenover Distrifood. "We hoeven de lancering niet uit te stellen." Als gevolg van de brand moest Boon wel de volledige bestaande voorraad afkeuren. Op dit moment huurt de groothandel tijdelijk een distributiecentrum in Schelluinen.

Boon gaat verder wijzigingen doorvoeren aan de bestaande MCD-formule. Daarvoor is 'de complete inhoud van de formule onder de loep genomen', zegt Klaas Boon. De eerste vernieuwde winkel zou voor half november in Sliedrecht op de planning staan, waarna het nieuwe concept wordt uitgerold naar andere vestigingen, meldde RetailNews vorige maand. "De nieuwe inzichten voeren we door bij alle vestigingen."

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!