Leapp breidt winkelbestand uit

Tweedehands Apple-verkoper Leapp opent 26 oktober in Zwolle zijn derde Nederlandse vestiging. De eerste twee Leapp Stores openden afgelopen jaar in Amsterdam en Eindhoven. Binnen twee jaar wil de formule zes winkels geopend hebben, laat operationeel manager Job Pijpers weten aan RetailNews.

"Wij geloven sterk in de kracht van clicks & bricks", stelt hij. "Omdat wij refurbished producten verkopen, willen klanten deze graag eerst zien voor zij tot koop overgaan." Ook wil de klant volgens Pijpers het verschil tussen bijvoorbeeld een 21 en 27 inch beeldscherm met eigen ogen zien. "Hij is bereid daar een behoorlijke afstand voor te rijden", weet Pijpers. Het doel van Leapp is een winkel op 75 tot honderd kilometer van iedere Nederlander te openen.

In Zwolle opent Leapp voor het eerst op een A1-locatie. De formule trekt daar in het pand dat Xando, een Apple Premium Reseller, heeft verlaten voor een grotere locatie. Xando is een bekende van de tweedehandsverkoper, doordat de twee partijen middels een inruilprogramma voor Apple-producten samenwerken.

Leapp koopt zijn tweedehands producten verder over de hele wereld in, laat Pijpers weten. Alle producten worden door de formule zelf opgeknapt in Amsterdam. Pijpers ziet daarnaast graag een technisch medewerker in alle fysieke vestigingen komen. "Daarmee kan je klanten de eerste service bieden", stelt hij. Klanten van Leapp zijn met name prijsbewuste consumenten, vervolgt Pijpers. "Dankzij de lagere aanschafprijzen slaan wij de brug tussen niet-Apple-gebruikers naar Apple-gebruikers", stelt hij.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!