Spar werkt aan eigen app

Spar lanceert komend jaar een eigen mobiele applicatie. Een online projectgroep is momenteel met de ontwikkeling ervan bezig, zegt algemeen directeur Sjaak Kranendonk in het novembernummer van RetailTrends. Christian van Someren, voormalig oprichter van de inmiddels failliet verklaarde websuper Truus.nl, staat aan het hoofd van de projectgroep.

De supermarktketen gaat zijn klanten onder meer maaltijdsuggesties geven. Klanten die bijvoorbeeld zin hebben in stoofpeertjes met stoofvlees, kunnen via de app aangeven voor hoeveel personen ze ingrediënten willen hebben. "Wij zorgen ervoor dat het voor klanten klaarstaat in de winkel, of dat het wordt thuisbezorgd", aldus Kranendonk. De app krijgt volgens hem nog meer functionaliteiten, maar die worden pas over een aantal maanden onthuld.

Kranendonk ontvouwt in RetailTrends 11  ook zijn plannen met de online bestelservice van de super, voorziet flinke groei voor de stadswinkels van de keten en spreekt zich uit over de toekomst van de supermarktbranche. Het novembernummer verschijnt vrijdag. Klik hier voor meer informatie over jaarlijks elf RetailTrends en zes EtailTrends.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!