Graaggedaan wil winkelbestand verdubbelen

Graaggedaan.nl wil de komende twee jaar het aantal aangesloten winkels verdubbelen en 'uitgroeien tot de Thuisbezorgd.nl voor verswinkels'. Dat laat Menno Lambooy, oprichter en mededirecteur van het platform weten in het novembernummer van EtailTrends, dat vrijdag verschijnt. Op dit moment zijn 250 winkels verbonden aan het online platform.

De etenbestelsite is op het gebied van merkbouwen een inspiratiebron voor Graaggedaan.nl. “Als concept lopen zij tien jaar op ons voor", vindt Lambooy. "Wij willen de Thuisbezorgd.nl van de versretail worden. Alle restaurants in hun bestand zijn goed neergezet. En ze hebben een enorme naamsbekendheid opgebouwd, iets waar wij nog hard aan werken.”

Via het online platform Graaggedaan.nl bestellen consumenten boodschappen bij een verswinkel in de buurt. “Samenwerking met supermarkten sluiten we echter niet uit”, zegt Lambooy. “Als we het belang van ambachtelijke winkeliers maar niet uit het oog verliezen. Een combinatie met producten van de versspecialist en de droge kruidenierswaren van de supermarkt kan wat ons betreft zeker gebeuren.” Het winkelbestand van Graaggedaan.nl bestaat nu vooral uit bakkers en slagers. Lambooy denkt echter dat het 'een kwestie van tijd is' voor groente- en kaaswinkels ZICH duidelijker laten zien op de site.

EtailTrends 6 verschijnt samen met het novembernummer van RetailTrends op 8 november. Kijk hier voor een (proef)abonnement.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!