Asda opent afhaalpunten op metrostations

De Britse supermarktketen Asda heeft afhaalpunten geopend op zes metrostations in Londen. De click & collect-punten bevinden zich op de parkeerterreinen van de stations East Finchley, Harrow & Wealdstone, High Barnet, Highgate, Stanmore en Epping. Voor de uitrol werkt Asda samen met Transport for London (TfL).

Klanten die voor de middag online een bestelling plaatsen kunnen de boodschappen na vier uur 's middags afhalen. De extra kosten daarvoor zijn bij een minimale besteding van vijftien pond (achttien euro), anderhalve pond per bestelling. Asda wil deze click & collect-service tot 2018 uitbreiden tot ruim tweeduizend nieuwe afhaalpunten op P+R-plaatsen, bedrijventerreinen en parkeerterreinen van metrostations.

"We geloven dat klanten het afhalen van boodschappen bij het metrostation in de buurt verkiezen boven het naar huis dragen van producten die ze in gemakswinkels op hun route naar huis kopen", verklaart retaildirecteur Mark Ibbotson deze stap. Als de proef aanslaat krijgen meer metrostations in Londen een afhaalpunt van Asda.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!