Creditcardscanner in app Rue La La

De Amerikaanse online boetiek Rue La La heeft zijn app voorzien van een creditcardscanner die het betaalproces moet vergemakkelijken.

De app gebruikt de camera van de smartphone waar de aankoop op gedaan wordt als scanner. Hierdoor hoeven consumenten hun creditcardnummer niet in te voeren, wat hen veel tijd moet besparen. “Het invoeren van een zestiencijferige code kan lastig zijn op een smartphone, vandaar dat we het onze klanten zo makkelijk mogelijk willen maken”, aldus Arash Hadipanah, senior mobile product manager bij Rue La La.

Rue La La werkt met een flashverkoopprincipe, waardoor producten slechts een beperkte periode worden aangeboden tegen gereduceerde prijzen. “Hier sluit het gemak en de snelheid van de creditcardscanner mooi op aan”, aldus Hadipanah. Wanneer gebruikers in het afrekenproces de creditcard als betaalmethode selecteren, krijgen zij de vraag of zij de kaart willen scannen met hun smartphone. Vervolgens wordt de creditcardinformatie opgeslagen en gekoppeld aan het account van de gebruiker.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!