Albert Heijn bouwt XL-winkel verder uit

Albert Heijn gaat zijn XL-vestiging aan de Limburglaan in Eindhoven fors uitbreiden. De supermarkt krijgt er zo’n vijfhonderd vierkante meter en een extern pick-up point bij. Dat laat een woordvoerder weten aan RetailNews.

De Eindhovense vestiging werd eind 2002 al uitgebreid naar 3500 vierkante meter, waarmee het de tweede XL-winkel van Nederland werd. In het eerste kwartaal van 2015 vindt er een nieuwe uitbreiding plaats, waarvoor de winkel tijdelijk dicht gaat. “De opening staat ook voor dat kwartaal gepland”, aldus de woordvoerder.

Geruchten in de markt dat de supermarkt van Albert Heijn in Eindhoven meer op het Foodmarkt-concept van Jumbo gaat lijken, kan zij niet bevestigingen. “De winkel wordt opgefrist, maar het is nog te prematuur om te zeggen hoe het er precies uit komt te zien.”

De megasupermarkt beschikt momenteel al over een pick-up point in de winkel. Voor het nieuwe externe afhaalpunt wordt een nieuwe inrit aangelegd aan de Limburglaan. Albert Heijn beschikt onder meer in Alkmaar, Barendrecht en Purmerend over vergelijkbare pick-up points.

De supermarktketen maakte vorige week bekend het afhaalnetwerk verder uit te breiden. De bestaande zestien punten worden uitgebreid met tien afhaallocaties, allemaal in of bij winkels van Albert Heijn.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!