Rituals introduceert video giftcard

Rituals komt met een app die gebruikers cadeaus laat versturen die zij kunnen voorzien van een videoboodschap. Deze giftcard is door de ontvanger te besteden in de webwinkel, via de app of bij een Rituals-winkel. Daarnaast is er de mogelijkheid om zelf een giftbox samen te stellen met een persoonlijke boodschap, of kunnen gebruikers een keuze maken uit een van de bestaande Rituals giftsets.

De app is ontwikkeld in samenwerking met Mobile Strategy. “Met de app speelt Rituals in op social gifting”, aldus managing director Nishant Dogra van de ontwikkelaar. “Samen met Rituals hebben wij een oplossing bedacht om het geven van een cadeau op afstand nog persoonlijker te maken.”

Naast de winkel- en cadeaufuncties biedt de app gebruikers een spreuk van de dag, wordt er wekelijks een relaxvideo geüpload, toont de app verschillende yogaoefeningen en zijn er weblogs te lezen. De productscannermogelijkheid verandert de smartphone in een barcodescanner die producten aan een wensenlijst toevoegt of in het digitale winkelmandje plaatst wanneer deze zijn gescand. Tot slot heeft de app een store locator-functie die bepaalt waar zich de dichtstbijzijnde winkel bevindt.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!