Action ook verkozen tot beste retailer van Europa

Action is door consumenten uit negen Europese landen uitgeroepen tot Retailer of the Year Europe 2014-2015. Voor deze verkiezing beoordeelden meer dan één miljoen consumenten uit onder meer Duitsland, Frankrijk en België 665 retailers op onder meer prijs en assortiment.

De discountketen werd in de peiling overall de meeste punten toegekend op de aspecten prijsniveau en acties en aanbiedingen. Eerder werd Action al verkozen tot beste winkelketen van Nederland en als beste in de segmenten warenhuis en speelgoed. In Duitsland beoordeelden consumenten de retailer als beste winkelketen in de categorie huishoud & cadeaus. Franse shoppers verkozen Action tot de beste partij in de categorie huis & decoratie, terwijl Belgische klanten datzelfde voor warenhuis & huishouden deden.

“We hebben nog maar in vier van de negen deelnemende landen winkels en in Duitsland en Frankrijk zijn we relatief kort actief”, zegt ceo Ronald van der Mark van Action. De titel motiveert de keten volgens Van der Mark om internationaal verder te groeien en te investeren in het openen van nieuw winkels.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!