Siebel breidt winkelbestand weer uit

De vorig jaar doorgestarte juweliersketen Siebel opent de komende drie maanden zes nieuwe winkels. Daarmee groeit het winkelbestand nog voor de zomer door naar veertig filialen.

Siebel Juweliers werd begin vorig jaar gekocht door het Russische Moscow Jewelry Factory. Voor het faillissement beschikte de retailer nog over 34 vestigingen. De nieuwe eigenaar heropende alleen de winkels in Venlo en Gouda niet, omdat die niet rendabel te maken waren. Daarbij liet Moscow Jewelry Factory tevens weten het aantal filialen binnen drie jaar door te willen laten groeien naar zestig.

De eerste in de rij nieuwe winkels werd vrijdag geopend in Sittard, waarna er op korte termijn openingen volgen in Lelystad, Barneveld, Alkmaar, Amsterdam Gelderlandplein en Nijmegen. ‘Met de opening van zes nieuwe winkels door het hele land in het vooruitzicht, geven we invulling aan onze groeistrategie’, laat de keten weten.

Siebel Juweliers ging na het faillissement door met zo’n 160 van de driehonderd werknemers. Hoeveel de Russische eigenaar voor de keten betaald heeft, is nooit bekend gemaakt.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!