Evenement: De markt voor Foodservice

Hoe grijpt ú de juiste kansen op weg naar 2010? Welke voedingsbodem voor innovatie is er in de Markt voor Foodservice? Hoe bindt u de klant? U hoort over samenwerking, productinnovatie, design & inrichting, nieuwe markten, verpakkingsinnovatie en succesvolle concepten.

Tijdens het tweedaagse congres op 4 en 5 oktober in het W.T.C. Amsterdam hoort u van vooraanstaande trendwatchers, onderzoekers en dé praktijkspelers over uw innovatiekansen, de bepalende succesfactoren en hoe u uw strategie daar het beste op inricht. U hoort dé trends, kansen en bedreigingen in de foodservicemarkt. U kunt meer informatie vinden op de website.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!