SNS maakt iDEAL-betalingen gemakkelijker

Klanten van SNS kunnen iDEAL-betalingen voortaan afronden in de vernieuwde app van de bank. De nieuwe afrondingsmogelijkheid is beschikbaar wanneer klanten online shoppen via hun computer of hun tablet of smartphone.

Wanneer klanten hun aankoop moeten afrekenen via hun computer krijgen zij een QR-code te zien. Deze dienen zij te scannen met hun smartphone, waarna de app de betalingsopdracht overneemt. Zij hoeven de betaling vervolgens alleen nog maar te bevestigen middels hun pincode. De nieuwe afrekenmogelijkheid zorgt er voor dat klanten van SNS hun digipas niet meer hoeven te gebruiken wanneer zij iDEAL-betalingen doen.

De nieuwe betaalmogelijkheid geldt ook voor aankopen via smartphone of tablet. In die gevallen wordt de betalingsopdracht automatisch in de mobiele app geopend en kan deze daarbinnen worden afgerond.

Momenteel shopt zestig procent van de SNS-klanten online via een pc of laptop. De bank wil het deze groep met de app makkelijker maken om online te winkelen. In de nieuwe app, die beschikbaar is voor iOS- en Androidsystemen, kunnen gebruikers ook zelf hun daglimiet instellen.

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends