Volop actie op Shop!NL en Retail & ICT

Retaildesign, winkelcriminaliteit, instore communication/narrow casting en supply chain management zijn de belangrijkste thema’s op de vakbeurzen Shop!NL en Retail & ICT. Aan Shop!NL en Retail & ICT zijn een uitgebreid seminarprogramma gekoppeld. Tegelijkertijd wordt in het complex de vakbeurs ICT & Logistiek gehouden. De wens tot meer samenwerking in de keten heeft geleid tot veel aandacht voor RFID/Automatische identificatie. De revolutionaire ontwikkelingen op dit gebied worden indringend in kaart gebracht via een looproute over de beurs. Daarnaast verzorgt het Hoofdbedrijfschap Detailhandel Tech-Tours over de beurs.

Voor retailexecutives is er dagelijks een executive lunch gepland waarop (inter)nationaal vermaarde key note speakers Nederlandse retailers informeren over nieuwe inzichten en trends op het gebied van retailmarketing, technology en ECR. Het detailhandelsplatform Vedis tekent daarbij voor een netwerkborrel voor haar leden.

Retail Design
Veel aandacht is er op de beursvloer in Het Fundament voor retail design. Hiervoor is samenwerking aangegaan met het gerenommeerde Piet Zwart Institute van de TU Delft. Het Fundament schetst de nieuwste ontwikkelingen op gebied van retaildesign van winkelmeubel tot formule. Ook op het gebied van visual merchandising zal er het nodige te zien zijn.

De beurs wordt van maandag 31 oktober tot en met woensdag 2 november in de Jaarbeurs in Utrecht gehouden.

U kunt zich hier inschrijven:

Retail en ICT: http://www.databadge.net/retail2005/reg/?card=91012087
Shop!nl: http://www.databadge.net/shopnl2005/reg/?card=92012090

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!