​‘Gezond’ Purdey weer in de etalage

Het terugdraaien van de verkoop van Purdey kan een hoger bod opleveren op zusterformules HoutBrox en Duthler. Purdey, het enige winstgevende onderdeel van Brova Groep, kan nu bij een eventuele deal met doorstartkandidaten betrokken worden. Dat laten curatoren Floris Dix en Ralph van der Pas weten aan NU.nl.

De verkoop van Purdey aan investeringsmaatschappij O&C voor 250 duizend euro werd vorige week door de rechtbank ongedaan gemaakt. De aandelen zijn daardoor in de boedel van Brova Groep terechtgekomen. Er wordt geen faillissement aangevraagd voor de modeketen, zeggen de curatoren. “De activiteiten worden onder de oude directie voortgezet en we gaan het voor een goede prijs proberen te verkopen.”

Dat er geboden kan worden op een pakket met Purdey kan volgens goed nieuws betekenen voor HoutBrox en Duthler. Bovendien kunnen er door de terugkeer van Purdey mogelijk meer banen behouden blijven.

Investeringsmaatschappij Varova zou één van de kandidaten zijn die interesse hebben in de totale groep. De curatoren hopen tegen eind mei een eventuele verkoop af te ronden.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!