Otto-dochter opent webshop in Nederland

Otto-dochter opent webshop in Nederland

De Duitse online modeverkoper About You heeft een Nederlandse webshop geopend. Ons land is de vierde markt voor de dochteronderneming van Otto Group, die ook al in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland actief is.

About You zegt behalve de nieuwste mode vooral veel inspiratie te bieden. Het aanbod bestaat uit meer dan 110 duizend producten van ruim achthonderd merken, waaronder G-Star, Jack & Jones, Nike en een eigen basicslijn. About You verkoopt zowel kleding voor mannen en vrouwen als voor kinderen.

About You werd in 2014 gelanceerd als merk van e-commercestartup Collins en mikt met een ‘inspirerende en gepersonaliseerde winkelervaring’ op jonge consumenten. Dankzij een nieuwe technologie weet de etailer user-generated content van derde partijen te integreren in zijn webwinkel. Klanten kunnen verder hun eigen individuele modeprofiel creëren, hun outfits uploaden en delen met een community en relevante content bekijken in een persoonlijke feed.

About You werkt verder vaak samen met influencers. De Nederlandse webwinkel biedt onder meer gratis verzending en honderd dagen retourrecht.
 

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends