CoolCat online van start in Duitsland

CoolCat online van start in Duitsland

CoolCat heeft de ambitie om online te groeien en mikt daarvoor op internationale uitbreiding. Eind vorige maand is een webshop gelanceerd in Duitsland. Dat heeft de modeketen van Roland Kahn woensdag bekendgemaakt.

De lancering in Duitsland is naar eigen zeggen het gevolg van de vraag vanuit de markt. Zo reden er al af en toe storemanagers van winkels aan de grens naar Duitsland om pakketjes af te leveren. “Hier moesten we natuurlijk op inspelen”, reageert e-commercemanager Mirela Beloski.

De Duitse webshop van CoolCat is al een paar weken online. “We merken aan de reacties van onze Duitse klanten dat er plek is voor een edgy en minder conformistisch merk op de Duitse fashionmarkt, daar past CoolCat perfect in”, stelt zij.

De modeketen wil als volgende stap ‘nog meer Duitsers met CoolCat kennis laten maken’. Vooralsnog zijn er geen plannen bekend om winkels bij onze oosterburen te openen. Tien jaar terug kondigde CoolCat al eens de opening van de eerste winkel in Duitsland aan, maar die werd niet veel later afgeblazen. De retailer had wel even een Duitse outlet, laat een woordvoerder weten aan RetailNews.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!