A.S. Watson opent online apotheek in België

A.S. Watson opent online apotheek in België

A.S. Watson heeft in België een website gelanceerd waar verschillende apotheekproducten te koop zijn. Het moederbedrijf van Kruidvat zegt met PharmaXpert.be in te spelen op de groeiende vraag van consumenten naar beter betaalbare voorschriftvrije geneesmiddelen en parafarmaceutische producten.

Kruidvat verkoopt zulke producten in ons land door gebruik te maken van gecertificeerde drogisten, maar in België is dat niet toegestaan. De nieuwe webshop, waarvoor wordt samengewerkt met de bestaande apotheek PharmaXpert, voldoet volgens het bedrijf aan de Belgische regelgeving. De voorschriftvrije geneesmiddelen worden door de apotheker uit Gent verstrekt.

Klanten moeten bij een bestelling een aantal vragen beantwoorden over onder meer hun geslacht, leeftijd en de medicatie die ze al gebruiken. Via PharmaXpert.be worden bekende merken als Davitamon, Dafalgan en Aspirine aangeboden, evenals een aantal eigen merkproducten van Kruidvat. Tijdens de introductieperiode hoeven klanten geen verzendkosten te betalen als ze zo’n artikel van Kruidvat bestellen.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!