Starbucks opent eerste standalone bakkerij

Starbucks opent eerste standalone bakkerij

Starbucks heeft in Seattle de eerste losstaande winkel van zijn Princi-bakkerij geopend. Die is gevestigd aan 9th Avenue aan de noordkant van het centrum.

De winkel biedt het volledige Princi-assortiment, dat bestaat uit ‘ambachtelijke gebakken producten’. Rond lunchtijd kunnen klanten er terecht voor soepen, salades, focaccia-broodjes, pizza en warme voorgerechten. Later op de middag worden onder meer Italiaanse cakes, taarten en andere desserts verkocht. Daarnaast wordt de Starbucks Reserve Princi-koffielijn aangeboden.

Starbucks maakte anderhalf jaar terug al bekend aparte Princi-bakkerijen te willen openen. Tot nu toe werd al ruimte voor het concept gemaakt in de vestigingen van zijn Reserve Roastery-concept. 

De standalone Princi-winkel maakt Seattle de eerste stad wereldwijd die de volledige reeks concepten biedt binnen Starbucks’ premium Reserve-labe. Naast de bakkerij heeft de stad een Reserve Roastery, een Reserve-winkel en Starbucks-winkels met een koffiebar van Reserve. Naar verwachting worden dit najaar ook standalone Princi-bakkerijen geopend in Chicago en New York.

Bekijk de foto's van Starbucks' eerste bakkerij op RetailTrends.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!