Starbucks opent eerste standalone bakkerij

Starbucks opent eerste standalone bakkerij

Starbucks heeft in Seattle de eerste losstaande winkel van zijn Princi-bakkerij geopend. Die is gevestigd aan 9th Avenue aan de noordkant van het centrum.

De winkel biedt het volledige Princi-assortiment, dat bestaat uit ‘ambachtelijke gebakken producten’. Rond lunchtijd kunnen klanten er terecht voor soepen, salades, focaccia-broodjes, pizza en warme voorgerechten. Later op de middag worden onder meer Italiaanse cakes, taarten en andere desserts verkocht. Daarnaast wordt de Starbucks Reserve Princi-koffielijn aangeboden.

Starbucks maakte anderhalf jaar terug al bekend aparte Princi-bakkerijen te willen openen. Tot nu toe werd al ruimte voor het concept gemaakt in de vestigingen van zijn Reserve Roastery-concept. 

De standalone Princi-winkel maakt Seattle de eerste stad wereldwijd die de volledige reeks concepten biedt binnen Starbucks’ premium Reserve-labe. Naast de bakkerij heeft de stad een Reserve Roastery, een Reserve-winkel en Starbucks-winkels met een koffiebar van Reserve. Naar verwachting worden dit najaar ook standalone Princi-bakkerijen geopend in Chicago en New York.

Bekijk de foto's van Starbucks' eerste bakkerij op RetailTrends.

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends