Het beste van RetailTrends: week 34

RetailTrends.nl richt zich op voor de retail relevante achtergronden met onder meer tips, video's, fotoreportages, columns, expertartikelen en whitepapers. RetailNews zet de vijf meest gelezen artikelen van afgelopen week op een rij.

Ketens van Kahn
Na enkele roerige jaren gaat het Coolcat, MS Mode en America Today weer voor de wind. RetailTrends spreekt op het hoofdkantoor de ceo’s van de drie winkelketens van Roland Kahn. In een driedelige serie nemen we de strategie onder de loep:
Hoe Coolcat de controle terugkrijgt
Waarom MS Mode op een pot goud zit
De lessen van America Today

Hoe lang gaat Hudson’s Bay nog mee?
Hudson’s Bay mag over twee weken zijn eerste kaarsje uitblazen in Nederland. 5 september 2017 ging het eerste warenhuis in Amsterdam open. Of het een gezellige verjaardag wordt, is maar de vraag: consumenten lijken niet warm te lopen voor de opvolger van V&D. Komt het nog goed met ‘nieuwe warenhuis van Nederland’? 

Dit zijn de tien RetailRookies van 2018-2019
Ze ruiken kansen, tonen lef én dragen bij aan consumentenverwachtingen. Maak kennis met de RetailRookies 2018-2019: tien innovatieve pioniers die inspelen op nieuwe consumentenbehoeften en de retail kleur geven. 

Dag Xenos, hallo Casa
‘Het leven iets aangenamer maken’, dat doet Casa volgens ceo Giane Van Landuyt, een van de sprekers tijdens het komende Retail & Brands Festival. De Belgische interieurketen is druk bezig winkels van Xenos in ons land om te bouwen naar zijn nieuwste formule. “Met het nieuwe plan willen we Casa opnieuw op de kaart zetten.”

Deze hypermarkt van Carrefour is een verzameling van speciaalzaken
Een hypermarkt die een unieke winkelervaring biedt, handiger, slimmer en milieuvriendelijker is geworden én heel wat nieuwe verse producten en diensten in huis heeft. Carrefour windt er geen doekjes om bij de heropening van zijn vestiging in het Belgische Mont-Saint-Jean.

Om interviews en achtergronden te lezen en de nieuwste winkelconcepten en video's te zien, heb je een membership nodig. Met een membership ontvang je het magazine RetailTrends, krijg je korting op onze events en kun je tot tien collega’s een inlogaccount geven. Ben je nog geen member van RetailTrends? Probeer het eerst een maand gratis!

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!