Apple-verkoper Amac opent een grote winkel in het Utrechtse winkelcentrum The Wall. Amac krijgt de beschikking over 6.200 vierkante meter, wat neerkomt op tien procent van het totale winkelcentrum.

Amac opent niet alleen een winkel in The Wall, maar brengt er ook de landelijke faciliteiten voor ondersteuning, logistiek en reparatie samen. “Amac wordt in één klap de grootste huurder van The Wall en een absolute trekker, niet alleen voor de regio, maar voor heel Nederland”, aldus Barbara Ploeger van winkelcentrumeigenaar Propertize.

The Wall maakte vorige week al bekend dat Decathlon is gestrikt voor een nieuwe winkel. De Franse sportretailer krijgt de beschikking over 4.600 vierkante meter. Eerder dit jaar openden speelparadijs Play-In en rollerdisco Rocking Rollerz hun deuren al in het winkelcentrum. In totaal is er dit jaar voor ruim achttienduizend vierkante meter verhuurd.

Amac is sinds de overname van iCentre in maart 2017 de grootste premium reseller van Apple in Nederland. Het bedrijf heeft momenteel 46 winkels in ons land.