Duthler en HoutBrox van de gevel: 'Een moeilijke keuze'

De winkel van Duthler in Varsseveld gaat voortaan door het leven als Berden. Ook de twee modezaken van HoutBrox krijgen op termijn de naam van de nieuwe eigenaar, zegt directeur Mark Berden tegenover de Gelderse Post.

Duthler en HoutBrox werden in het voorjaar van 2016 als onderdeel van Brova failliet verklaard, waarna Berden een deel van de winkels overnam. De naam van Duthler in Varsseveld werd daarbij behouden, omdat het er een begrip is. Het bedrijf werd in 1932 in Varsseveld opgericht. De stap om de naam van de gevel te halen is dan ook groot, stelt Mark Berden. “Een moeilijke keuze waar we lang bij hebben stilgestaan.” 

HoutBrox is nu nog actief in Uden en Veghel. De drie verschillende merknamen bleken volgens Berden soms een last, bijvoorbeeld bij het gebruik van social media, de website, kassabonnen, briefpapier en reclame-uitingen. “Door het gebruiken van een naam creëren we uniformiteit en boek je veel efficiencyvoordelen”, aldus de directeur.

Berden laat verder weten volgende maand met een app te komen ‘die tal van mogelijkheden biedt’. Zo wordt de klantenkaart geïntegreerd en kunnen er punten mee gespaard worden.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!