Genomineerden Retail Scriptieprijs zijn bekendgemaakt

Genomineerden Retail Scriptieprijs zijn bekendgemaakt

Drie kandidaten zijn in de race voor de Vedis Retail Scriptieprijs 2018. De winnaar wordt begin volgende maand bekendgemaakt tijdens Retailpoort.

De genomineerden van dit jaar zijn verbonden aan University of Amsterdam, Tilburg University en Eindhoven University of Technology. De winnaar krijgt een prijs met een totaalwaarde van drieduizend euro. De jury wordt net als vorig jaar voorgezeten door hoogleraar retail & marketing Kitty Koelemeijer. De overige juryleden zijn Ahold Delhaize-directeur en Vedis-voorzitter Jan-Derek Groenendaal, leasing & commercial director van Via Outlet Frans van der Kraan, retailexpert Ruud Verschuur en Vedis-bestuurslid Lieke Vogels.

De scripties worden beoordeeld op relevantie voor de praktijk, innovatieve aspecten en originaliteit. Ook de aanwezigheid van een implementatieplan of businessplan speelt een rol, net als de kwaliteit qua breedte, diepte, methodologie, conclusies en aanbevelingen.

Het is voor de vijfde keer dat Vedis de Scriptieprijs organiseert in samenwerking met Nyenrode Business Universiteit. Met de prijs wil Vedis een platform bieden voor innovatie, inspiratie en kennisdeling in de retail en jong retailtalent stimuleren.

Genomineerden
-    Maarten Acda (University of Amsterdam): ‘The Fit indicator as perceived by the online fashion customer’.
-    Nort van Hulten (Tilburg University): ‘Cutting Through the Clutter. The effects of reducing the online assortment on website traffic conversion and sold product quantity’.
-    Britt Smeets (Eindhoven University of Technology): ‘Customer choice behavior in the delivery phase of online grocery shopping. A stated choice experiment on customer preferences for home delivery and pick-up points’.
 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!