FonQ krijgt webshop van vtwonen in handen

FonQ krijgt webshop van vtwonen in handen

FonQ is vanaf april volgend jaar licentiepartner voor de webshop van vtwonen. Dat betekent dat de Nederlandse etailer zowel vtwonen.nl als vtwonen.be gaat runnen.

FonQ zal onder meer het voorraadbeheer, inkoop, logistiek, shopmanagement en klantenservice op zich nemen. Vtwonen behoudt naar eigen zeggen de eigen stijl qua collecties en marketing. De samenwerking is er vooral op gericht om een betere online winkelervaring neer te zetten.

Vtwonen is een autoriteit op het gebied van wonen, stelt ceo Antoine Brouwer van fonQ. “Door onze krachten te bundelen, kunnen we een leidende rol spelen in de online kansen die er liggen.” De home & living-markt is volgens hem ‘in vergelijking met bijvoorbeeld fashion, nog behoorlijk traditioneel en offline gericht’.

Brouwer kwam onlangs over van Blokker Holding, waar hij directeur omnichannel was. De voormalig voorman van Nextail zou officieel pas op 1 januari de overstap naar fonQ maken. Hij is de opvolger van Michel Schaeffer, die de rol van ceo op interim-basis vervulde.

Reacties 1


O. Busch 17 dec, 13:12

Sterke zet denk ik.

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!