HEMA bundelt de krachten met Wehkamp

HEMA bundelt de krachten met Wehkamp

HEMA gaat zijn producten bij Wehkamp verkopen. Het is de eerste keer dat HEMA-producten verkrijgbaar zijn bij een ander platform dan HEMA. Het betreft de non-foodproducten van het warenhuis die bij Wehkamp verkrijgbaar zijn. 

Eerder al had HEMA de ambitie uitgesproken om te groeien middels samenwerkingen met andere partijen, in het buitenland en in Nederland. Die groeiambitie hoopt het bedrijf met Wehkamp te kunnen bewerkstelligen. Voor Wehkamp is de toevoeging van het HEMA-assortiment 'waardevol'. "Met de toevoeging van HEMA-assortiment in onze shop, kunnen we onze klanten een nog breder en relevanter assortiment bieden dan we al hebben", vertelt Graham Harris, ceo a.i. bij Wehkamp.

In eerste instantie zullen er mode- en lifestyleproducten van HEMA bij Wehkamp verkrijgbaar zijn. Het aanbod wordt in fases aan het Wehkamp-assortiment toegevoegd. Nu is een groot deel van het baby-assortiment van HEMA al op Wehkamp te vinden. 

 

Reacties

Zal Hema als leverancier fungeren (voorraad in Zwolle) of dropshipmentpartner vanuit hun eigen dc?

Geplaatst door Henk Vis op 21 mei 2019 om 13:21

Weer een 'stuiptrekking'van de hema.
Niet alles wat boekhoorn koopt is 'goud'
Ik wens ze succes

Geplaatst door Frits Vries op 21 mei 2019 om 15:29

Dit is toch een interessante krachtenbundeling die achter de schermen aan het ontstaan is Ahold-DelHaize,, Hema, Wehkamp. Global players gaan de markt domineren Amazon, Alibaba. Nu nog die vier partijen samenvoegen onder een interessante internationale consumenten naam en verder expanderen.

Geplaatst door Gert Wildvank op 22 mei 2019 om 10:48

Laatste nieuws

RetailTrends