Sunglass Hut opent jacht op Nederlandse A1-locaties

Sunglass Hut opent jacht op Nederlandse A1-locaties

Sunglass Hut opent deze zomer een winkel in de binnenstad van Breda. De nieuwe vestiging past in de uitbreidingsstrategie van de zonnebrillenketen, die op zoek is naar meer A1-locaties in grote Nederlandse steden.

Sunglass Hut vestigt zich in Breda in de Ridderstraat, in het voormalige pand van schoenenwinkel Dungelmann. De retailer krijgt de beschikking over 260 vierkante meter. De formule is onderdeel van Luxottica en beschikt momenteel al over winkels in Amsterdam, Den Haag, Den Bosch en de outletcentra in Roermond en Lelystad. Daarnaast zijn er shop-in-shops te vinden in alle warenhuizen van de Bijenkorf.

Countrymanager Paddy van Erve van Luxottica Nederland vertelde begin dit jaar al aan RetailTrends dat het brillenconcern groeimogelijkheden ziet voor zowel Sunglass Hut als zustermerk Ray-Ban. Daarbij kondigde ze aan dat de eerste openingen waarschijnlijk snel zouden volgen. “Als je wilt uitbreiden met zonnebrillenwinkels, is het belangrijk dat dat voor de start van het seizoen gebeurt.” Voor Ray-Ban ziet ze ruimte voor vijf tot zeven brandstores in ons land, voor Sunglass Hut nog voor zo’n drie filialen.
 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!