Romeijn bij Thuiswinkel.org

Joost Romeijn, algemeen directeur van Sunweb, is tijdens de Algemene Ledenvergadering van Thuiswinkel.org verkozen als bestuurder van de branchevereniging van bedrijven die producten en diensten verkopen aan consumenten via internet, catalogus, post, etc. De bijna 260 leden van Thuiswinkel.org stemden unaniem in met de voordracht van Romeijn. De bestuurssamenstelling van de branchevereniging komt daarmee op 8 bestuursleden.

Joost Romeijn
Joost Romeijn (39) is founder van GoGo tours/Sunweb. Romeijn: “Thuiswinkelen neemt, met name door internet, een enorme vlucht. Online reizenverkoop is daar het beste voorbeeld van. Inmiddels gaat 50% van de reisverkoop via internet. Daarom worden veel direct verkopende reisorganisaties lid van Thuiswinkel.org. De manier van verkoop/distributie bindt de meeste leden en niet zo zeer een product. Dit maakt Thuiswinkel.org uniek en kan daardoor beter belangen behartigen dan productgerichte brancheorganisaties.”
Wijnand Jongen, directeur Thuiswinkel.org: “Joost Romeijn vertegenwoordigt binnen het bestuur de online reisindustrie, goed voor bijna de helft van de totale thuiswinkelomzet die via internet wordt behaald, in 2005 geschat op zo’n 2,5 miljard euro. Romeijn draagt met zijn staat van dienst als ondernemer en bestuurder bij aan ervaring en knowhow binnen het bestuur van onze snelgroeiende branchevereniging”.

Bestuur Thuiswinkel.org per januari 2006

Wil Amian (Bakker Hillegom), voorzitter
Rainer Flake (Otto), penningmeester
Peter van Laere (Neckermann Shopping/Quelle)
Paul Nijhof (Wehkamp)
Fer van der Plas (Macintosh Retail Group)
Joost Romeijn (Sunweb)
Daniel Ropers (bol.com)
Kees Wiersema (Centraal Beheer/Achmea)

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!