Het beste van RetailTrends: week 24

Het beste van RetailTrends: week 24

RetailTrends.nl richt zich op voor de retail relevante achtergronden met onder meer tips, video's, fotoreportages, columns, expertartikelen en whitepapers. RetailNews zet de vijf meest gelezen artikelen van afgelopen week op een rij.

Waarom ToyChamp rustig groeit en niet bang is voor InterToys
Het Belgische ToyChamp heeft nu negen winkels in Nederland, maar dat moeten er dertig worden. En dat terwijl Intertoys failliet gaat, Euretco speelgoedwinkels begint en het Ierse Smyths op de deur klopt. RetailTrends praatte erover met ToyChamp-oprichter Koen Nolmans

Hudson's Bay in de problemen, vijf cijfers
Hudson's Bay zit nog geen twee jaar in Nederland, maar het doek dreigt al te vallen voor ten minste een deel van de vijftien warenhuizen. Een kort overzicht van de geschiedenis van Hudson's Bay in Nederland aan de hand van vijf cijfers

Waar Rituals op let bij het 'ritualisen' van zijn winkels
Rituals Cosmetics wil zijn winkelimperium, dat nu bestaat uit zo'n 750 filialen, de komende tijd laten groeien naar duizend winkels. Tijdens Changemakers in Retail sprak Richard Lems, director format & design bij Rituals, over hoe de vaste en bovendien duurzame winkelformule in elke winkel gehanteerd blijft.

La Place terug in hartje Amsterdam, en zo ziet dat eruit
La Place is terug in hartje Amsterdam. In het voormalige pand van V&D in de Kalverstraat is deze week een flagshiprestaurant geopend. Het historische pand is flink onder handen genomen.

Bankgebouw in Kopenhagen omgevormd tot showroom
Wat doe je met een bankgebouw dat leeg komt te staan? In Kopenhagen heeft meubelmerk Paustian er een showroom van gemaakt. De elegantie spat ervan af.


Om interviews en achtergronden te lezen en de nieuwste winkelconcepten en video's te zien, heb je een membership nodig. Met een membership ontvang je het magazine RetailTrends, krijg je korting op onze events en kun je tot tien collega’s een inlogaccount geven. Ben je nog geen member van RetailTrends? Probeer het eerst een maand gratis.

 

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends