Scapino haalt directeur bij Vomar

Adem Doymaz is met ingang van oktober de nieuwe algemeen directeur van Scapino. Hij volgt bij de schoenen- en modeketen Edward Doornbos op, die de afgelopen twee jaar die functie vervulde naast het directeurschap van Ziengs Schoenen. Doornbos gaat zich weer volledig op Ziengs richten.

Samen met inkoopdirecteur Beate Toonen zal Doymaz de directie van Scapino vormen. Doymaz komt over van supermarktketen Vomar, waar hij sinds september 2015 operationeel directeur was. Daarvoor was hij een jaar hoofd bedrijfsvoering bij Vomar, dat vooral winkels in Noord-Holland heeft. In mei werd bekend dat Doymaz Vomar gaat verlaten.

Scapino, in 2016 na een faillissement overgenomen door Ziengs, heeft 170 winkels in Nederland en is ook online actief. Volgend jaar bestaat de keten 45 jaar.

Reacties 1


Jan De Reus 12 jul, 11:44

Scapino, veel winkels zien er uit als in de jaren 70, niets wat de consument trekt, dompig, oude, vaak vieze vloerbedekking, waar soms een looppad in aangebracht is. Helaas al vaak verkocht, geen visie voor lange termijn, jammer, maar misschien dat meneer ziengs deze directeur wat vrijheid en budget geeft, anders vrees ik dat het over enkele jaren gedaan is.

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!