Hutspot: 'We staan altijd open voor een overname'

Hutspot is momenteel in gesprek met retailers en investeerders over een mogelijke samenwerking. De voormalige RetailRookie is daarbij niet per se op zoek naar een verkoop, laat medeoprichter Nick van Aalst weten aan RetailNews.

Bronnen uit de markt melden dat de oprichters van Hutspot een verkoopproces zijn gestart, maar dat klopt volgens Van Aalst niet helemaal. De gesprekken bevinden zich volgens hem in een oriënterende fase. “En of daar nou een verkoop, investering of groeironde uitkomt, dat weten we nog niet.” Hij en zijn twee medeoprichters staan in principe wel open voor een overname. “Dat stonden we twee dagen na de oprichting ook al. Als iemand een goed bod doet en ons er nog een tijdje bij houdt voor de overdracht, dan zijn we de beroerdste niet.” Zo’n bod is nog niet gedaan, benadrukt hij.

Van Aalst laat verder weten dat Hutspot volgende maand een winkel opent in Den Bosch. Dat betekent de achtste winkel voor het concept, dat in 2014 tot de eerste lichting RetailRookies behoorde. Volgend jaar komt er in ieder geval nog een winkel bij in Mall of the Netherlands en verder denkt de retailer aan groei in het buitenland. RetailTrends sprak eerder met van Aalst over hoe Hutspot 'uitbreiding behapbaar houdt'.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!