In steeds meer directiekamers dringt door dat logistiek en supply chain niet alleen geld kost, maar ook extra omzet en marge opleveren. De vakbeurzen ICT & Logistiek en Logistica laten zien hoe u met logistiek en supply chain management het verschil maakt. 

De snelst groeiende bedrijven van Nederland hebben hun greep op de logistiek de afgelopen jaren verstevigd. Bol.com besteedde de logistiek aanvankelijk uit, maar heeft nu een eigen distributiecentrum in Waalwijk. Coolblue schakelde externe partijen in voor de bezorging van wasmachines en koelkasten, maar doet dat nu zelf. 

Logistiek is voor deze bedrijven meer dan alleen een kostenpost. Het is één van de belangrijkste instrumenten om de dienstverlening aan klanten te verbeteren. Daarvoor is wel een adequate strategie op het gebied van logistiek en supply chain nodig. En de juiste tools en technologie om die strategie ten uitvoer te brengen. Breng daarom van 5 t/m 7 november een bezoek aan vakbeurzen ICT & Logistiek en Logistica in de Jaarbeurs. 

Kijk hier voor het volledige programma van Logistica  en ICT & Logistiek Of registreer hier direct.