Mall of the Netherlands kondigt ‘revolutionair' concept aan

Mall of the Netherlands kondigt ‘revolutionair' concept aan

De Westfield Mall of The Netherlands opent in 2020 een nieuw concept genaamd The Gallery, waar onder meer Hutspot en Ace & Tate winkels zullen openen. De Mall noemt The Gallery ‘een epicentrum van de innovatiefste en creatiefste on-trend producten die er zijn’. 

Naast Hutspot en Ace & Tate heeft ook 10Days zijn komst naar The Gallery bevestigt. Het gaat om een een winkelconcept van drieduizend vierkante meter, met zeventien winkels en drie pop-upstores, binnen de Westfield Mall. Volgens het persbericht ontdekken bezoekers in The Gallery een ‘onverwachte mix van designers en lifestylemerken’, variërend van mode tot woonaccessoires en cosmetica. 

“Ons nieuwe concept The Gallery is een goed voorbeeld van hoe wij onze ambities gaan waarmaken", aldus Bart van Twillert, country manager Nederland Unibail-Rodamco-Westfield. "We zijn een volledig geïntegreerde lifestyle-locatie aan het creëren die voor onomkeerbare veranderingen binnen het Nederlandse retaillandschap zal gaan zorgen.” 

Westfield Mall of the Netherlands beslaat na voltooiing in 2020 117.000 vierkante meter en biedt ruimte aan meer dan 280 winkels. De meest recente retailers die er een winkel huren zijn, naast de drie eerdergenoemde The Gallery-ondernemers, onder meer Hugo Boss en het Nederlandse modemerk Distrikt. 
 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!