Het beste van RetailTrends: week 11

Het beste van RetailTrends: week 11

RetailTrends.nl richt zich op voor de retail relevante achtergronden met onder meer tips, video's, fotoreportages, columns, expertartikelen en whitepapers. RetailNews zet de vijf meest gelezen artikelen van afgelopen week op een rij.

Wat retailers merken van het coronavirus
Het coronavirus, er is geen ontkomen aan. COVID-19, zoals het virus officieel heet, houdt een groot deel van de wereld in zijn greep. In Europa is vooral Italië getroffen, maar ook in Nederland verspreidt het virus zich snel. Wat merken retailers ervan?

Nieuwe impulsen voor winkelgebieden
De waarschuwingen van Locatus over het hoogste risicoprofiel van de afgelopen tien jaar voor winkels en de oplopende leegstand binnen winkelgebieden moeten serieus genomen worden. De problemen zijn niet gebaseerd op tijdelijke trends, maar op structurele ontwikkelingen die doorzetten. Als er niets gebeurt, dreigt een neerwaartse spiraal. Retailers, gemeenten en vastgoedeigenaren moeten flink aan de slag. In dit artikel geven we diverse ideeën die een nieuwe impuls aan winkelgebieden kunnen geven

Gratis parkeren, helpt dat de winkelier?
Maak het parkeren gratis in winkelgebieden. Die oproep is de laatste tijd weer in opvallend veel gemeenten te horen. Maar schieten winkeliers daar wel iets mee op?

Bij Chocolate Company smelten horeca en retail samen
Van Scandinavië tot de Golfstaten: de ambities van Chocolate Company reiken ver, heel ver. Met zeventien vestigingen groeit het bedrijf ook binnen de Nederlandse grenzen gestaag door, waar het zich wil onderscheiden met een concept van horeca, retail en natuurlijk chocolade. Een gesprek met eigenaar Alexander de Ronde Bresser over warme drankjes, de pubs van het Midden-Oosten en de kritische consument.

Dit is het nieuwe paradepaardje van HEMA
De nieuwe HEMA aan het 18 Septemberplein in Eindhoven is open voor het publiek. Het warenhuis presenteert er zijn nieuwste winkel- en restaurantconcept, dat de afgelopen tijd op diverse plekken is getest. De oude winkel aan de Rechtestraat is na 92 jaar gesloten.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!