Yoghurt Barn breidt uit naar luchthavens en treinstations

Yoghurt Barn breidt uit naar luchthavens en treinstations

Yoghurt Barn gaat samenwerken met de internationale horeca-exploitant HMSHost. De lunchketen breidt zijn formule uit naar Europese luchthavens en treinstations, schrijft het FD.

Yoghurt Barn wil hiermee bijdragen aan een gevarieerd aanbod van eetgelegenheden voor reizigers met het vliegtuig of met de trein. Maandag maakte de keten bekend na de heropening klimaatpositief te gaan ondernemen. “We geloven dat er juist nu, in deze onzekere tijden, een ander soort ondernemer moet opstaan voor wie duurzaamheid en gezondheid de basis vormt”, aldus oprichter Wouter Staal. 

HMSHost is als horeca-exploitant in Nederland actief op Schiphol en op NS-stations. Concrete plannen rondom de samenwerking zijn nog niet bekend en wegens de coronacrisis liggen veel procedures momenteel stil. Volgens het FD denkt Yoghurt Barn met zijn merk kansen te maken in noordwest-Europese landen, zodra het virus is ingedamd. Topman Staal is niet bang dat de luchtvaart en het openbaar vervoer daarna niet meer volledig op gang komen. “Mensen zullen misschien wat minder vaak reizen en wat bewuster worden in hun keuze, maar dat past juist heel goed bij ons imago.”

Yoghurt Barn heeft dertien vestigingen in Nederland met circa 240 medewerkers. De winkels gingen 15 maart op slot, maar sinds afgelopen vrijdag zijn vier vestigingen weer geopend voor het afhalen van producten. Het gaat om de filialen in Utrecht, Eindhoven, Haarlem en Leiden.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!