Kledingmerk Tumble 'n Dry online verder

UPDATE: Tumble 'N Dry na faillissement: bestellingen komen wel, maar later

Kinderkledingmerk Tumble 'n Dry gaat online verder. Dat betekent dat de zeven winkels in onder meer Utrecht, Amersfoort en Amstelveen permanent hun deuren sluiten.

Aanleiding voor deze strategische keuze is het wegvallen van de inkomsten tijdens de coronacrisis. De keuze moet het merk toekomstbestendiger maken, ook 'wanneer er onvoorziene uitdagingen op het pad komen', aldus het statement van Tumble 'n Dry.

"Om succesvol te blijven als merk moeten we focus aanbrengen en ons richten op waar de meeste consumenten ons vinden", zegt algemeen directeur Fleur Engelberts. Alleen de webshop en de outletstores in Roosendaal en Batavia Stad blijven behouden. 

Tumble 'n Dry is opgericht in 2007. Het Nederlandse merk verkoopt kinderkleding voor kinderen van 0 tot 14 jaar. Naast de eigen brandstores ligt het merk bij meer dan duizend kinderkledingspeciaalzaken verspreid over Europa, Canada, Azië en Australië.

 

 

Reacties 1


Siementje de Jager 19 mei, 17:35

Jullie melden op jullie site dat tumble online doorgaat maar steeds meer mensen die online bestellen en betalen krijgen niks opgestuurd. Er is geen enkel contact mogelijk. Deze info is dus behoorlijk misleidend.

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!