Expresso en Claudia Sträter alweer doorverkocht

Expresso en Claudia Sträter alweer doorverkocht

Winkelketens Expresso en Claudia Sträter zijn alweer doorverkocht, nog geen drie weken nadat ze in handen vielen van Martijn Rozenboom. De ketens zijn vanaf deze week eigendom van de Van Uffelen Groep.

Financiële details over de transactie worden niet bekendgemaakt door Van Uffelen, dat 46 eigen winkels heeft. Met de verkoop zegt Rozenboom, die onlangs aankondigde 28 van de175 voormalige FNG-winkels te zullen sluiten, zich volledig te zullen focussen op de merken Miss Etam en Steps. Over Promiss wordt op dit moment niets bekendgemaakt. 

Volgens De Telegraaf verwacht Van Uffelen minimaal dertig van de circa zestig winkels van Claudia Sträter en Expresso open te houden, afhankelijk van hoe rendabel ze zijn en het verloop van de onderhandelingen met verhuurders van de winkelpanden. Daarmee is de werkgelegenheid voor minimaal 175 medewerkers gegarandeerd. Het concern uit Delft zegt Expresso en Claudia Sträter weer op te willen bouwen tot ‘gerenommeerde en onderscheidende merken’. 
 

Reacties

Gefeliciteerd en succes.

Geplaatst door Bert Gosenshuis op 23 september 2020 om 11:35

Eindelijk positief nieuws uit deze soap...

Geplaatst door Rudy Bos op 23 september 2020 om 13:04

"Gefeliciteerd", "positief nieuws".......ik lees dat er ongeveer 30 van de 60 winkels (weet niet van welke keten) gaan sluiten. Dat lijkt me geen positief nieuws en ook geen felicitatie waard! Dat betekent voor een hele hoop mensen ontslag. Ook bij Miss Etam sluiten er een hoop winkels. Kortom, het is met alle andere ellende gewoonweg een drama.

Geplaatst door Hans Klop op 23 september 2020 om 13:53

Rozenboom kan zich op de borst kloppen... hij heeft die 30 winkelsluitingen alvast niet gewild...

Geplaatst door Chris Van Wesemael op 23 september 2020 om 20:31

Laatste nieuws

RetailTrends