De nieuwe boekwinkel van Paagman in Mall of the Netherlands opent op zaterdag 26 september zijn deuren. De opening stond oorspronkelijk gepland voor juni maar werd uitgesteld door de coronacrisis. 

De winkel is in totaal bijna 700 vierkante meter groot en heeft onder meer een 'levensgrote giraffe' en een aparte ruimte voor evenementen. Volgens Paagman is het de eerste keer in ruim vijftien jaar dat er in Nederland een nieuwe boekwinkel van deze omvang wordt gerealiseerd. Het filiaal in Leidschendam is de vierde vestiging voor de Haagse retailer. 

Mall of the Netherlands
Westfield Mall of the Netherlands laat ondertussen weten dat de gesprekken met retailers ondanks de crisis ‘niet hebben stilgelegen’ de afgelopen maanden. Het nieuwe winkelcentrum sloot onlangs huurovereenkomsten met Skins Cosmetics, Smaak Amsterdam en Miccy’s Jewelz. Inmiddels zou 75 procent van de beschikbare retailruimte verhuurd zijn. Onlangs stelde Mall of the Netherlands-eigenaar Unibail-Rodamco-Westfield nog een financieel noodplan op om de coronacrisis het hoofd te bieden.