Sue opent op 1 december de deuren van zijn eerste 'Bites Bar' in Amsterdam. De leverancier van 'zoet zonder suiker' heeft op dit moment alleen een bakkerij en restaurant in thuisstad Rotterdam. 

Het nieuwe filiaal is gevestigd aan de Elandsgracht in Amsterdam. "We voelden dat het tijd was om onze droom om een zaak buiten Rotterdam op te zetten te verwezenlijken", aldus oprichter Kim Sue Palm, die al langer mikte op een filiaal in de hoofdstad. "Toen per toeval deze prachtige locatie op de Elandsgracht op ons pad kwam, voelde het voor ons als meant to be."

Klanten kunnen straks bij Sue's Bites Bar terecht voor koffie, ontbijt en 'duurzame retailproducten'. Sue werd zes jaar geleden opgericht en staat bekend om zijn taartjes die glutenvrij, vegan en vrij van geraffineerde suikers zijn. Het bedrijf heeft ruim honderd verkooppartners in Nederland en België. 

Het heeft er alle schijn van dat de horeca in Nederland weer volledig dicht moet, voor in elk geval twee weken. Volgens ingewijden zal het kabinet die maatregel dinsdagavond bekendmaken om het aantal coronabesmettingen terug te dringen. Hoe gaan horecaondernemers hiermee om?