Restaurantketen La Place komt met een vernieuwd restaurantconcept, waarbij de focus ligt op 'All day good food fast'. In verband met de horecasluiting opent de nieuwe formule in eerste instantie als takeaway-service. 

Het nieuwe concept wordt deze week geïntroduceerd in de La Place-restaurants in Laren en Bruchem-De Lucht langs de A2. De filialen leggen de nadruk op 'smaak en zintuigelijke verleiding, snelheid en gemak' en hebben zo'n honderd nieuwe gerechten en seizoensproducten. De restaurants zijn daarnaast voorzien van een nieuwe koffiebar, takeaway en een La Place voor Thuis-assortiment. Aankomende week opent ook een La Place Express met afhaalmogelijkheid in Amsterdam.

"Met het nieuwe concept willen we La Place nog verder versterken. Op deze manier maken bezoekers, zolang onze restaurants nog gesloten zijn, toch kennis met ons vernieuwde concept en onze nieuwe producten en gerechten", aldus Colette Cloosterman-Van Eerd, cco van moederbedrijf Jumbo en verantwoordelijk voor La Place.

In de vernieuwde restaurants is het mogelijk met je telefoon een bestelling te plaatsen. Met de zogeheten 'mobile order' kunnen klanten ter plekke bestellen of hun voorkeur vooraf doorgeven en afrekenen. Bij binnenkomst staat de order dan klaar om meegenomen te worden. Het nieuw toegevoegde 'La Place voor Thuis'-assortiment biedt daarnaast de mogelijkheid om La Place-producten mee te nemen en op een later moment te nuttigen.