La Place komt met vernieuwd restaurantconcept

Restaurantketen La Place komt met een vernieuwd restaurantconcept, waarbij de focus ligt op 'All day good food fast'. In verband met de horecasluiting opent de nieuwe formule in eerste instantie als takeaway-service. 

Het nieuwe concept wordt deze week geïntroduceerd in de La Place-restaurants in Laren en Bruchem-De Lucht langs de A2. De filialen leggen de nadruk op 'smaak en zintuigelijke verleiding, snelheid en gemak' en hebben zo'n honderd nieuwe gerechten en seizoensproducten. De restaurants zijn daarnaast voorzien van een nieuwe koffiebar, takeaway en een La Place voor Thuis-assortiment. Aankomende week opent ook een La Place Express met afhaalmogelijkheid in Amsterdam.

"Met het nieuwe concept willen we La Place nog verder versterken. Op deze manier maken bezoekers, zolang onze restaurants nog gesloten zijn, toch kennis met ons vernieuwde concept en onze nieuwe producten en gerechten", aldus Colette Cloosterman-Van Eerd, cco van moederbedrijf Jumbo en verantwoordelijk voor La Place.

In de vernieuwde restaurants is het mogelijk met je telefoon een bestelling te plaatsen. Met de zogeheten 'mobile order' kunnen klanten ter plekke bestellen of hun voorkeur vooraf doorgeven en afrekenen. Bij binnenkomst staat de order dan klaar om meegenomen te worden. Het nieuw toegevoegde 'La Place voor Thuis'-assortiment biedt daarnaast de mogelijkheid om La Place-producten mee te nemen en op een later moment te nuttigen.

Reacties 5


Reinder Koornstra 2 dec, 19:56

Een wel heel merkwaardige timing om een nieuw concept in de markt te zetten! Je kunt het toch wel in de praktijk inzetten, maar er pas ruchtbaarheid aan geven als de restaurants weer open zijn?


Tinus Plotseling 3 dec, 01:11

NOGMAALS LEZEN?

TAKE AWAY = AFHALEN!
in je auto opeten en de verpakking niet uit het raam flikkeren.


E D 3 dec, 08:07

Ik vind die restaurants verschrikkelijk. Ben er ën paar keer geweest, maar mij zien ze er niet meer. Ik heb het over weert. V.g.


H Zon 6 dec, 09:56

Kwaliteit was in de restaurants al niet goed, en veel te duur! (Het nieuwe LaPlace in Zwolle, kreeg vanaf het begin al veel negatieve reviews) Of dit concept beter zal zijn? Zullen het zien als de restaurants weer open mogen van LaPlace.


Henk Hierden van 7 dec, 10:34

Nieuw concept gezien en geproefd (lekker) in Laren ,ziet er fris uit ,helemaal afgestemd op “gezond” en take away (op dit moment)en aantrekkelijk geprijsd.
Helemaal van deze tijd.

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!