KoopdeHEMA 'heeft veel fans', initiatief wordt verlengd

KoopdeHEMA 'heeft veel fans', initiatief wordt verlengd

De sluitingsdatum van KoopdeHEMA is verlengd en staat nu op 31 maart volgend jaar. Tot die tijd kunnen investeerders zich nog aanmelden voor het initiatief.

“Omdat dagelijks nog veel fans zich aansluiten, is besloten om de sluitingsdatum te verlengen”, aldus initiatiefnemer Mei Li Vos in een nieuwsbrief. “Dit zorgt er uiteindelijk voor dat we goede afspraken kunnen maken en dat elke inleg het beste tot zijn recht komt.” 

Stichting HENA (Het Enige Nederlandse Alternatief) riep KoopdeHEMA eerder dit jaar in het leven, met als doel zoveel mogelijk geld op te halen bij particuliere en professionele beleggers. De initiatiefnemers willen vervolgens aandelen kopen bij de toekomstige eigenaar van het warenhuis. 

Onlangs werd bekend dat de beoogde nieuwe eigenaren van HEMA, investeerder Parcom en Jumbo-familie Van Eerd, in januari rond de tafel gaan met KoopdeHEMA. De partijen zouden openstaan voor een samenewerking – al is het nog maar de vraag in hoeverre het burgerinitiatief daadwerkelijk aandelen kan overnemen. “Dat zie ik niet zo snel voor me”, zei Jumbo-cfo Ton van Veen eerder tegen RetailTrends.
 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!