Schoenen kopen via QR-codes bij Shoebaloo

Schoenen kopen via QR-codes bij Shoebaloo

Ondanks de lockdown kunnen klanten toch schoenen kopen bij Shoebaloo aan het Koningsplein in Amsterdam. Op de ramen van de twee winkels (eentje voor mannen en eentje voor vrouwen) en op panden ernaast hangen afbeeldingen van de producten met QR-codes.

Als je de code met de camera van de smartphone scant, kom je meteen in de webshop terecht. "Je selecteert de maat, je rekent af en je krijgt het thuisgestuurd", zegt e-commerce manager Diek van Tol. Het is bedacht door winkelmedewerkers; er kwam geen reclame- of pr-bureau aan te pas. Er wordt volgens Van Tol veel gebruik van gemaakt. Al wil hij geen aantallen noemen.

Omdat het een succes is, gaat Shoebaloo het ook bij de winkel in Rotterdam doen. Al moet dat wel snel gebeuren; het is niet duidelijk of de lockdown na 19 januari wordt verlengd. "Maar we hebben het startschot inmiddels gegeven."

Shoebaloo heeft ook nog een winkel in de P.C. Hoofstraat in Amsterdam en een vestiging in Maastricht.

 

Reacties 1


Edwin van Oort 15 jan, 08:37

Mooi voorbeeld hoe online gecombineerd wordt met de fysieke winkels. Maar wat snakken wij allemaal naar persoonlijk contact! Retail houd vol, er gloort licht aan het einde van de Corona tunnel. 🙏✅🍀

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!