Scotch & Soda opent 'grootste winkel ter wereld' in Den Bosch

Scotch & Soda opent 'grootste winkel ter wereld' in Den Bosch

Kledingmerk Scotch & Soda heeft in Den Bosch zijn grootste winkel wereldwijd geopend. De vestiging beslaat 510 vierkante meter winkeloppervlak, verdeeld over drie verdiepingen. 

De nieuwe winkel in Den Bosch is ingericht volgens het 'Free Spirit'-winkelconcept. Het beschikt onder meer over een bar die frisdrank serveert en een speciale kamer waar kinderen hun creativiteit op een 'kunstmuur' kwijt kunnen. Ook zijn er lachspiegels. Voor een persoonlijke shopervaring heeft de winkel een lounge met privékleedkamer die je kunt reserveren.

"We zijn ons ervan bewust dat we, ongeacht de omstandigheden, contact moeten houden met onze klanten en hebben er alle vertrouwen in dat er betere tijden komen", aldus Frederick Lukoff, ceo van Scotch & Soda. "Het blijkt ontzettend belangrijk om één-op-één-contact te hebben met onze klanten in onze winkels."

Naast het nieuwe filiaal in Den Bosch kondigt het merk aan voor eind oktober dit jaar nog twaalf winkels te openen wereldwijd, onder meer de Verenigde Staten, Duitsland, Frankrijk, Israël, Australië en Zweden staan hiervoor op de planning. In september gaat Scotch & Soda voor het eerst naar Polen. 

Reacties 4


Ruurd Kleiter 8 apr, 17:28

Ja, heel veel succes. Ze zullen het echt nodig hebben want ik zie even niet hoe je met 160 miljoen verlies (waarvan 95 miljoen afschrijving goodwill) en een omzet van 290 miljoen op korte termijn een winstgevend bedrijf kunt realiseren. Dat doe je niet door (grote) winkels te openen maar door, mijn bescheiden mening, juist eens goed naar de kosten etc te kijken. Winkels sluiten lijkt me dan logischer. We zullen het zien. Het interview met de topman van Scotch afgelopen zaterdag in de NRC stemt mij niet hoopvol.


Annelies Janssen 8 apr, 09:30

leuk ben benieuwd


Hein Blöd 7 apr, 16:16

Met of zonder test?


Bert Gosenshuis 7 apr, 12:40

Gefeliciteerd en heel veel succes!

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!