Mind & Body Spa in House of Rituals binnenkort open

Rituals opent vrijdag 14 mei zijn Mind & Body Spa in de flagshipstore House of Rituals in Amsterdam. In de spa kun je terecht voor diverse schoonheidsbehandelingen. 

De Mind & Body Spa biedt onder meer gezichtsbehandelingen, pedicure en manicure. Ook zijn er zogeheten House of Rituals Specials te boeken, zoals een 'signature-behandeling'. De spa beslaat 392 vierkante meter en is opgedeeld in meerdere zones, waaronder zes cabines voor massages, en 6 hand spa's, drie 'Brow Bars' en twee jets voor hydromassages.

Bij de Mind Spa kun je onder meer terecht voor 'brainmassages'. Specifieke frequenties en voelbare trillingen worden daarbij samengebracht tot '4D-muziekervaringen die de luisteraar in een meditatieve toestand brengen'. Er zijn brainmassages voor een opwekkende boost of een diepe ontspanning. 

Rituals opende in oktober vorig jaar zijn deuren van House of Rituals. Het vlaggenschip beslaat vier verdiepingen en is gelegen aan het Spui in Amsterdam. Volgens ceo Raymond Cloosterman is House of Rituals de plek waar het merk nieuwe concepten op het gebied van innovatie, merchandising en omnichannel kan testen, om vervolgens naar de reguliere Rituals-winkels uit te rollen.

 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!