D-reizen maakt doorstart onder Prijsvrij

D-reizen maakt doorstart onder Prijsvrij

Prijsvrij wil honderd tot 150 winkels overnemen van het failliete D-reizen. Dat betekent dat 400 tot 450 medewerkers van het reisbureau hun baan zouden kunnen behouden. Dat meldt de NOS als eerste.

De merknaam D-reizen, het klantenbestand, computersystemen en de website komen in handen van Prijsvrij, die eerder al had laten weten interesse te hebben in D-reizen.

"We hopen dat de winkels weer open kunnen met het merk D-reizen", zegt Prijsvrij-directeur Marc van Deursen. "Maar in het slechtste geval zullen we voor een andere merknaam moeten kiezen." Het is nog onduidelijk wanneer de winkels precies open kunnen, dat gaat in overleg met de curatoren. Eerder deze week werd bekendgemaakt dat Hillman Travel ook vijftig D-reizen-winkels overneemt.

Moederbedrijf D-rt Group werd in april dit jaar failliet verklaard. Door de coronacrisis kwam er nauwelijks nog geld binnen en geld uit het voucherfonds kwam te laat.

 

Reacties 2


Christine Collot d’Escury 24 mei, 13:04

Komen de gedupeerde klanten van D-Reizen, dan alsnog in aanmerking, voor een restitutie voor hun geboekte en betaalde KLM vlucht??? Met vriendelijke groet, Christine Collot d’ Escury


Wilma Van den Dolder 24 mei, 14:50

War kanik als D-reizen klant terecht met vragen over geboekte vakantie? (September aanstaande)

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!