Albert Heijn verhuist Home Shop Center om groei bij te benen

Het Home Shop Center (HSC) van Albert Heijn in de Meern wordt overgebracht naar een nieuwe locatie in Utrecht. Daar heeft de supermarktketen meer ruimte voor de groei van de bezorgservice

De nieuwe locatie aan de Kanaaldijk in Utrecht is volgens het concern anderhalf keer zo groot als het huidige centrum in de Meern, dat in 2016 al werd verbouwd. De uitbreiding blijkt hoognodig: de stijgende vraag naar thuisbezorging zorgt ervoor dat de bezorgservice flink aan het groeien is. In de Utrechtse locatie kunnen vanaf mei 50 duizend orders per week uitgaan. Vanuit Utrecht worden de hubs in Amersfoort, Ede, Nieuwegein en Geldermalsen beleverd. Ook worden er auto’s direct vanuit Utrecht naar klanten gestuurd. 

De komende maanden gaat Albert Heijn op de nieuwe locatie aan de slag om in mei de eerste boodschappen te vervoeren. De achthonderd medewerkers gaan mee van De Meern naar Utrecht. 

Albert Heijn heeft in totaal acht HSC's in Nederland. Online bestelde boodschappen worden daar verzameld en naar verschillende kleinere e-commercehubs verstuurd.
 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!