Scotch & Soda: wereldwijd 20 nieuwe winkels

Het Amsterdamse modemerk Scotch & Soda gaat het komende halfjaar wereldwijd twintig nieuwe winkels openen. De flagshipstores in Milaan en Parijs worden de grootste Europese winkels buiten Nederland.

Daarnaast komen er onder meer vestigingen bij in Washington D.C., Boston, Frankfurt, Dubai, Doha, Tel Aviv, Johannesburg, Caïro, Shanghai en Beijing. Het gaat zowel om eigen winkels als franchisefilialen. De afgelopen zes maanden kwamen er al zestien winkels bij.

Door de uitbreiding komt het aantal winkels van Scotch & Soda in Noord-Amerika op vijftig. In Europa staat de teller op 155. In China heeft het merk vijf vestigingen en in het Midden-Oosten en Afrika zijn het er achttien in totaal.

Scotch & Soda brengt daarnaast het nieuwe 'Free Spirit'-concept naar meer winkels. Het gaat onder meer om zaken in Amsterdam, Parijs, Lyon, Madrid, Barcelona en Luxemburg. Het concept is geïnspireerd 'door de kracht van zelfexpressie en de liberale mentaliteit van Amsterdam'. Ook duurzaamheid speelt een rol. De winkels worden voorzien van ledverlichting en FSC-houten visgraatvloeren, de kleerhangers zijn gemaakt van gerecyclede materialen.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!