The Avocado Show breidt uit naar Frankrijk en Duitsland

The Avocado Show breidt uit naar Frankrijk en Duitsland

The Avocado Show opent binnenkort restaurants in Parijs en Stuttgart. In totaal heeft de keten van Ron Simpson en Julien Zaal dan elf vestigingen in vijf jaar geopend; zeventien restaurants volgen later in 2022. Dat vertelt Simpson in het aprilnummer van RetailTrends.

The Avocado Show heeft vier vestigingen in Nederland: vier in Amsterdam en eentje in Mall of the Netherlands in Leidschendam. De andere locaties zijn in Brussel (twee), Londen en Madrid.

In 2018 opende The Avocado Show de eerste vestiging in het buitenland, in Brussel. Voor Simpson was dit het startschot voor franchisegesprekken buiten de Nederlandse landsgrens. Onverwachts continueerden deze gesprekken zich ook tijdens covid. Vastgoedbeheerders wilden zo snel mogelijk hun panden vullen; The Avocado Show had een volledig franchiseplan klaarliggen. Simpson: "We konden aantrekkelijkere huurprijzen bedingen in de onderhandelingen, waardoor we 21 franchisezaken middenin de pandemie konden tekenen."

In het aprilnummer van RetailTrends vertelt Simpson over hoe The Avocado Show ondanks de pandemie zaken bleef tekenen in het buitenland. Nog geen member, kijk dan hier.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!