Zalando strikt Rituals als partner in Nederland

Zalando en Rituals slaan in Nederland de handen ineen. Consumenten kunnen vanaf nu op het platform terecht voor meer dan tweehonderd producten van het cosmeticamerk.

Het assortiment bestaat uit een aantal bestsellers en ook de nieuwe mannencollectie Rituals Homme Collection is er te vinden. Rituals werkte al met Zalando samen in onder meer Duitsland en België, maar thuismarkt Nederland ontbrak nog. Volgens Rituals-eigenaar Raymond Cloosterman is Zalando in het buitenland een goede partner gebleken om het merk in de spotlight te zetten. “Daarom zijn wij uitermate tevreden dat wij nu ook kunnen uitbreiden op de Nederlandse markt."

Beauty en cosmetica wordt een steeds belangrijker onderdeel van Zalando’s aanbod. Een jaar geleden sloot het platform nog een deal met de keten Sephora, waarmee in één keer duizenden beautyartikelen werden toegevoegd.

RetailTrends sprak met Megan Maley, general manger van Zalando in de Benelux, over de samenwerking en de verdere plannen in Nederland.


Studiereis Berlijn - 13 en 14 oktober 2022
RetailTrends neemt je onder meer mee naar het hoofdkantoor van Zalando voor presentaties vanuit het management. Onder meer Megan Maley, ceo Zalando Benelux & UK, deelt haar visie op retail.

Meer informatie over deze trip vind je hier: https://retailtrends.nl/events/event/36/next-gen-retail-in-berlijn

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!