Denticien is RetailRookie of the Year

Denticien is RetailRookie of the Year

Denticien is tijdens RetailTrends Live uitgeroepen tot RetailRookie of the Year 2022-2023. De winkelformule voor kunstgebitten kreeg 42 procent van de stemmen.

Denticien bleef de andere twee finalisten Karma Kebab (40 procent) en Food for Skin (18 procent) voor. De winnaar krijgt naast een bokaal consultancy van de retailexperts van ABN Amro. Denticien is de opvolger van BikeFlip, een abonnementsdienst voor kinderfietsen die vorig jaar won.

Tien RetailRookies pitchten hun concept in het DeLaMar Theater. De vakjury koos de drie finalisten, waarna het publiek kon stemmen en zo de uiteindelijke winnaar bepaalde. RetailTrends organiseerde de RetailRookie-verkiezing voor de negende keer. 

Reacties 1


Monique Starre 26 feb, 10:18

Op 24 februari heb ik mijn nieuwe kunstgebit gekregen, zo ontzettend mooi en zo natuurlijk, ben echt heel heel blij, ik ben daarom ook het team van deticien ook erg dankbaar, niet alleen omdat ze ontiegelijk vriendelijk en een goede service hebben maar je voelt je direct op je gemak, en wordt constant over alles bijgepraat wat ze gaan doen en waar ze allemaal mee bezig zijn. Heel efficiënt dus. Ik kan dat zeggen, ik ging echt Met lood in mijn schoenen. Chapeau voor het team in de Herenstraat in Oud Rijswijk.

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!