Nieuwe Amac Breda pakt primeur als Apple Premium Partner

Nieuwe Amac Breda pakt primeur als Apple Premium Partner

De nieuwe Amac-winkel in Breda die 17 december zijn deuren opent, is goed voor een primeur. Het is de eerste ‘Premium Partner’ van Apple in Nederland en de vierde in Europa met deze status. Wereldwijd zijn er vijf.

Amac heeft nu vijftig winkels in Nederland. De nieuwe winkel in Breda aan de Ginnekenstraat 46 is met bijna 200 vierkante meter ruim twee keer zo groot als het oude pand van Amac aan de Eindstraat. Eerder openden in Zürich, Praag, Kuala Lumpur en Granada winkels met dit label. 

“Er zijn maar vijf winkels op de wereld met deze status. Dat Breda ertussen staat toont aan hoe belangrijk Nederland en Amac voor Apple zijn. In de winkel in Breda komt dit nieuwe concept goed tot zijn recht door de grote ruimte die we tot onze beschikking hebben”, zegt Amac-oprichter en directeur Ed Bindels.

Het nieuwe winkelontwerp en bijbehorende label is tot stand gekomen door de ervaring die Apple heeft opgedaan in winkels over de hele wereld. Zo is de winkel wat luxueuzer, is er geen toonbank met een kassa en komen de meubels uit de VS. Het is een vervolg op het Apple Premium Reseller (APR)-concept dat in 2009 bij Amac in Eindhoven de wereldprimeur beleefde.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!