HEMA legt seksspeeltjes van EasyToys in de schappen

HEMA heeft in samenwerking met EasyToys een lijn met onder meer vibrators en een erotische giftset gelanceerd. De collectie is verkrijgbaar in 285 filialen.

De categorie ‘sexual wellness’ wordt daarmee nieuw toegevoegd aan het assortiment van de grotere HEMA-filialen. Ook zijn de artikelen online te verkrijgen. 

De producten zijn te vinden in het Mooi-en-Gezond schap. De vibrators, giftsets, condooms, flesjes glijmiddel en flesjes massageolie zijn daarnaast ook verkrijgbaar via de website van HEMA.

EasyToys wil dat sexual wellness-producten normaal worden gevonden, zegt ceo Erik Idema van het erotiekmerk. "Als íets bewijst dat sekstoys inmiddels een maatschappelijk geaccepteerd fenomeen zijn, dan is het wel dat ze nu in de schappen van de HEMA liggen." Unitmanager Tamara van Geest van HEMA zegt dat seksueel plezier bij de retailer wordt gezien als 'iets heel gewoons'. "Daarom past het ook goed bij ons om deze intieme speeltjes nu op een toegankelijke manier te verkopen."

De nieuwe lijn werd door EasyToys speciaal voor HEMA ontworpen. EasyToys is in Europa marktleider op het gebied van erotische artikelen.
 

Reacties 4


Maurice Gommers 12 dec, 20:17

[Deze reactie is door de gebruiker verwijderd]

Gerard van Gummigalgen 13 dec, 06:11

Aan Maurice Gommers (hieronder): Op zo’n moment kun je het toch uitleggen?
“Dat is speelgoed voor grote mensen”.


Leonard Van Liere 13 dec, 14:20

Maurice, slechte beurt voor een moderne vader……zo kun je het ook zien.


miepie jong 17 dec, 14:07

Tja dat verwacht je niet van de Hema .
Als kind zijnde ging je erheen voor een paar nieuwe onderbroeken en een kleurboek , kleurtjes , bal , Hema rookworst , maar niet voor die speeltjes .
Nou ja mij benieuwd wat het opbrengt , zeker als de buurman achter je staat met een nieuwe stoffer en blik , dweil en een emmer .
He, ik moest van binnen wel even lachen .

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!